Ohjeet trackereihin

Tapaseurannassa voit kirjoittaa haluamiasi asioita, joita seuraat kuukausittain. Voit myös vaihdella eri kuukausina, mitä haluat seurata.

Osa haluaa seurata liikunta-ja syömistottumuksia, mutta voit ihan yhtä hyvin seurata vaikka sitä, kuinka usein siivoat kylppärin, tai vaikkapa kuinka usein soitat mummollesi! 🤎

Kun olet päättänyt asiat, joita seuraat, niin jatkossa vaikka ruksi, ympyröi, tai väritä se päivä, jolloin kyseinen asia on toteutunut kohdallasi.

Ps. Jos luovuus iskee, niin tämä sivu on myös oiva paikka toteuttaa itseäsi koristelemalla sivu haluamallasi tavalla! 


Unirytmin seuranta on helppoa ja vaivatonta: Kun menet nukkumaan esimerkiksi kymmeneltä, ja heräät aamulla seitsemältä, niin täytä kyseinen kellonajan väli haluamallasi tavalla. Värittäminen on  erittäin oiva tapa, tai pelkkä ääriviivojen piirtäminen, kuten esimerkkikuvassa. Voit myös keksiä ihan oman tyylin!

Unirytmin seuranta on tehty koko vuorokauden ajalle, joten tämä toimii myös yövuorolaisella, tai päiväunien nukkujalla.

Mielialaa on hauska seurailla, ja värit kertovat nopealla silmäyksellä, mikä mieliala on ollut vallitsevin!

Listaa haluamasi mielialat sille tarkoitettuun paikkaan, ja keksi kyseiselle mielialalle väri. Voit aina päivän lopussa tulla täyttämään kyseisen päivän kuvasta sillä värillä, joka on ollut mielialasi. Voit myös värittää useammallakin värillä, jos koet, että mielialasi vaihteli päivän aikana.

Esimerkkikuvassa mielialojen värit on laadittu sellaiseksi, joita nuotiossa ja tulessa voi oikeastikin olla, mutta tässä on myös mielikuvitus sallittua! Jos haluat käyttää vaikkapa vaaleanpunaisia ja pastellisia värejä, niin anna mennä, tulee hieno! 🤩

Bulenterin lopulla on yhteensä kahdeksan tyhjää ja otsikoimatonta trackeria, ja voit keksiä niiden käyttötarkoituksen itse.

Keksi jokaiseen trackeriin sellainen asia, jota haluat seurata koko vuoden ajan. Voit keksiä jokaiseen ihan keskenään eri asioita, tai sitten käyttää kaikki aukeamalla olevat yhteen asiaan liittyen, kuten vaikka esimerkkikuvassa siivoukseen liittyen. 

Vaakarivillä näkyy mikä kuukausi, ja pystyrivillä päivänumerot. Voit taas keksiä haluamasi tavan kuitata listaan niinä päivinä, kun seuraamasi asia on toteutunut: väritä, ruksi, ympyröi jne!

Kuukautisia, sekä siihen liittyviä oireita voi halutessaan seurata tällä trackerilla, joka on suunniteltu mahdollisimman monipuoliseksi.

Keksi ensin haluamasi symbolit, tai värit, joiden kanssa seuraat vuodon määrää ja oireita kierron eri vaiheissa. Halutessaan voit myös lisätä symboleita, esimerkiksi jos haluat merkitä ovulaation, tai jonkin muistutuksen itsellesi siihen päivään, jolloin seuraavien kuukautisten pitäisi alkaa. 

Yläriville merkitään vuoto, ja alariville oireet. Alarivi on tehty hieman tilavammaksi, jos sinulta löytyy useampi oire saman päivän aikana.

Jotkut haluavat seurata koko kierron ajan oireita, ja jotkut vain kuukautisten tai ovulaation aikana. Kaikki käy! 

Tässä oli ne tärkeimmät! 

Jos huomaat kalenterivuoden aikana jotain puutteita, tai kehitysehdotuksia trackereissa, tai muualla, niin laitathan palautetta, niin korjataan asia seuraavassa kalenterissa! Voit aina tulla laittamaan palautetta osoitteessa www.kirjasmiina.fi/yhteystiedot

Toivottavasti nautit täyttämisestä, ja toivottavasti bulenteri antaa sinulle mahdollisimman paljon! 
Jos et ole vielä tilannut omaasi, niin täältä löytyy! 🥰