Pieni rakas-vauvakirjan esittely

Halusin antaa tilaisuuden tutkia ja koluta koko kirja läpi ennen ostopäätöstä, joten tässä se on nyt kokonaisuudessaan!

Vauvakirja on tehty erityisen huolella omiin, sekä toisten kokemuksiin nojaten, ja kirja on suunniteltu niin, että se olisi mahdollisimman selkeä.

Kirjassa on pyritty välttämään eritoten sitä, että sivuihin pitäisi palata jatkuvasti uudelleen täyttelemään eri aikoina tapahtuvia asioita. Siksi enin osa sivuista on sellaisia, jotka voi täyttää todennäköisesti yhdeltä istumalta, ja siksi kirja on mahdollisesti markkinoiden selkein vauvakirja! 

Kirjassa on monipuolisesti erilaisia kysymyksiä ja täytettäviä asioita, mutta kysymykset on muotoiltu  "matalan kynnyksen" kysymyksiksi, joihin on helppo vastata, vaikka ei kokisikaan olevansa varsinainen tarinoija. Ympäripyöreitä kysymyksiä on vältetty, ja kirjan täyttäjälle on todellakin matala kynnys alkaa täyttelemään sivuja. 

Vauvakirjassa on myös huomioitu eräs erittäin toivottu ja nykyaikainen tarve: Siellä on nimittäin tilaa valokuville! Nämä tyhjät sivut voi kuitenkin käyttää mihin tahansa haluaakin.

Kirja on näppärän kokoinen, eli ainoastaan hieman suurempi, kuin A5, mutta sivuja on huikeat 158!

Kirjan sisuksen paperi on 140g mattapaperi, johon on kiva kirjoittaa, ja kirjassa on kovat kannet, sekä laadukas lankasidonta. Painatuksessa käytetään suomalaista painotaloa, joten kirja on myös 100% suomalaista työtä.

Saatavilla Touko-kesäkuussa 2023, jolloin ensimmäinen erä tulee painosta.