Mitä teen? 

Suunnittelen ja kuvitan kirjoja, joista yksi on jo julkisestikin tiedossa oleva Bulenteri®.
Mutta mitä kaikkea on vielä luvassa, ja mihin tämä pienyritys tähtää? Kerron siitä lyhyesti tässä tekstissä. 

Perustin Kirjasmiinan ensin vain väyläksi kalenterini myyntiin, ja sellaisena se onkin pysynyt tähän päivään saakka. Kuitenkin huomattuani, että graafinen suunnittelu on ala, jossa olen omimmillani, olen alkanut haaveilemaan muidenkin kirjojen suunnittelemisesta. Luvassa on siis vielä paljon!

Pienenä paljastuksena voin kertoa, että ainakin on luvassa lasten satukirjoja ja väritys/tehtävä-kirjoja. Haaveenani olisi myös tehdä vauvakirja ja paljon muuta. Ainoa esteeni on toistaiseksi aika, koska jokavuotinen kalenterin tekeminen ottaa hyvin ison osan vuodesta. Verkkokauppani ei siis tule olemaan heti tuotteita pullollaan, vaan luultavasti näin alussa siellä on ainoastaan kalenteri aina silloin kun sen myyntiaika on. 

Mutta unelmat on tehty toteutettaviksi, joten annan kuulua jossain vaiheessa ilman muuta muissakin merkeissä, kuin vain Bulenterin.  


Miten toteutan kirjaprojektit?

Teen kaiken itse alusta loppuun: piirrän kuvat, ja suunnittelen kaiken kokonaisuudessaan. Toimin myös omakustanteisesti. 

Painotalo hoitaa ainoastaan painatuksen, ja se tapahtuu BoD-painotalossa pääasiassa automatisoitujen painokoneiden kautta. Sinne lähetetään täysin painovalmis ja virheetön versio, joka painatetaan juuri sellaisenaan.


Tyylini graafisessa suunnittelussa 

Ehkä kuvaavin sana olisi monipuolisuus ja uniikkius, ja tämä näkyy jo etenkin kalenterissani. 

Miksi tekisin jotain, mitä on jo entuudestaan paljon? Ketä se hyödyttäisi? 

Minä haluan luoda jotain uniikkia, ja olla juuri sinua varten, joka et löydä perusvalikoimista omaasi.