Käyttöehdot

Tuotteillamme on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Vain käyttämättömät ja myyntikuntoiset tuotteet voi palauttaa. Pidätämme oikeuden palautuksen hyväksymiseen ja ostohinnan palauttamiseen, mikäli palautettu tuote ei vastaa yllämainittuja vaatimuksia.

Mikäli tuote on rikki tai muuten virheellinen, korvaamme palautetun tuotteen uudella vastaavalla tai palautamme maksun.

Asiakas maksaa itse palautuskulut, jos haluaa perua kaupan ehjästä tuotteesta. 

*Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomana palautuneen tilauksen hinnasta vähennämme asiakkaalle palautettavasta summasta toimituskulumme sekä palautuksesta aiheutuneet kulut, eli yhteensä 15€.

Viallisten tuotteiden kohdalla pyydämme ottamaan yhteyttä jasmiina.huttunen@kirjasmiina.fi, sekä lähettämään selkeän kuvan, jossa näkyy tuotteen viallisuus. 


Maksaminen ja maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Kirjasmiinaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj:n ehdot. Painamalla "Osta" painiketta hyväksyt Kirjasmiinan yleiset ehdot.