Pieni rakas-vauvakirjan palautteita


Alkuviikosta saapui meidän vauvakirja! Kirja on väritykseltään ihanan maanläheinen ja käytetty paperi on laadukasta. Kirja on myös ihanan selkeä täyttää! En voisi olla tyytyväisempi! -Erika
Monipuolinen kirja ja sieltä löytyy kaikki mitä toivoin ja enemmänkin! Ja täytettävää riittää pitkäksi ajaksi, ei vain eka vuosi! 👌🏻
-nimetön
Tilasin tulevalle joulukuiselle kyseisen vauvakirjan ja RAKASTAN! Olispa ollut jo esikoiselle tämmöinen! Kiitos vielä <3
-nimetön 
Tässä kirjassa yhdistyy kaikkien muiden vauvakirjojen ne hyvät puolet. Ihan täydellinen paketti! ❤️
-nimetön

Hyvin tilaa kuville! Kattavasti vauvavuoteen liittyen kaikkea, mutta myös muista ikävuosista.
❤️
- Mona

Sormet syyhyten odotin kirjaa postista, ja se onneksi tulikin todella nopeasti! Kirjassa on mukavan tuntuista paperia, jolle on hyvä kirjoittaa eikä muste leviä. Kysymyksiin on helppo vastailla ja osioita saa valmiiksi, erityisesti tästä järjestelmällinen luonteeni tykkää. Oli joka pennin arvoinen ostos! 
-Tilda
Vaikuttaa aivan todella kivalta ja monipuoliselta kirjalta, mutta suppeiden isän ja äidin tilalla voisi tänä päivänä käyttää termiä vanhempi.
-nimetön
Posti toi tänään Kirjasmiinan ihanan vauvakirjan. Erityisesti tykkään kirjassa käytetystä laadukkaasta paperista, joka on sellaista karheaa laatua, johon on hyvä kirjoittaa. Ostopäätökseeni vaikutti eniten se, että Kirjasmiinan nettisivuilla esiteltiin vauvakirja kokonaisuudessaan, eikä tarvinnut ostaa sikaa säkissä. Lisäksi on ilo tukea kotimaista pienyrittäjää. Vahva suositus! 
-Laura
Sormet syyhyää päästä täyttämään kirjaa. Aivan super kaunis ja ihana, ja hormonihuuruissa kun sitä selasin niin vedet silmissä sitä ihailin. 🤭
Oli parempi ja laajempi kun osasin odottaa! Samaistun monien kommentteihin, että tässä sisältyy monen muun vauvakirjan parhaat puolet. -vivvu
Ihanat grafiikat, laaja sisältö. 
-nimetön
Pieni rakas -vauvakirja saapui tänään postissa. Kirja oli vielä odotettua ihanampi ja sisältö selkeä ja kiva, kun on täytettävää raskausajasta lapsen vanhempaan ikään asti. Ulkoasu myös ihana ja neutraali. Olen todella tyytyväinen!
-Ira

Eilen saapui postissa pieni rakas vauvakirja. Kirja on hyvin suunniteltu. Kiva kun voi täyttää jo odotusaikana. Hyvin tilaa myös tuleville valokuville. Ihana kirja, tykkään! 
-Janita
Vauvakirjassa on todella laajasti täytettävää pitkälle ajalle ja oli kiva, kun verkkosivuilla näki paljon esimerkkejä kirjan sivuista niin tiesi mitä ostaa. 
-nimetön
Alkuviikosta tipahti postilaatikkoon pieni rakas vauvakirja. Kirja oli juuri sellainen mistä olin haaveillut. Selkeästi tehty kirja, perus kysymyksiä joihin oli helppo vastata, kuville ja muille muistoille hyvin tilaa, vanhemmat ja isovanhempien kohta oli ihana. Kirjaa oli helppo täyttää ja selkeästi jatku seuraavaan vaiheeseen. Sivut ja väritys kirjassa olivat kauniit. Eikä tarvinnut kauaa odottaa lähetystä. Kiitos paljon kirjasta! Nyt vain odotellaan pikkuisen syntymää, niin saa jatkaa täyttöä. 
-Biritta
Mielestäni kirjassa on mahdollisuus todella kattavasti taltioida muistoja. Erittäin tyytyväinen olen että tämän ostin! Melkein tekisi mieli tehdä esikoisen vauvakirja uusiksi. 
-nimetön


Jos innostuit Pieni rakas - vauvakirjan kokemuksista, niin kirjaa pääsee tutkimaan tarkemmin täällä!


Vauvakirjan arvosana:

Vauvakirjan sisältö:

Vauvakirjan kuvat, ja ulkoasu: