Tilausten toimitus

Toimitamme yhden kirjan tilaukset suoraan pikkupakettina postilaatikkoosi aina kun se on mahdollista, mutta jos toiveenasi on jotain muuta, voit ilmoittaa sen tilauksen lisätietoa-osiossa.

Jos tilauksessasi on enemmän kuin yksi kirja, toimitamme sen automaattisesti lähimpään postiin s-xl-pakettina. Postista riippuen noutopaikka voi vaihdella sen mukaan, minne posti päättää sen toimittaa.
Valitettavasti verkkokaupassamme ei ole vielä mahdollista valita tilauksen toimituspaikkaa tilausvaiheessa, mutta jos haluat paketin jonnekin tiettyyn noutopaikkaan, voit kirjoittaa tilauksen lisätietoa-osioon haluamasi noutopaikan ja sen osoitteen. Muussa tapauksessa se menee postin valitsemaan noutopisteeseen.


Tilausten käsittelyaika

Käsittelemme ja postitamme tilaukset yleensä kaksi kertaa viikossa ja toimitusaika on 2-7 päivää tilauksen tekemisestä. 

Pakettia voit seurata kätevästi esimerkiksi Oma posti-sovelluksen kautta. 

 

Muuta tärkeää 

Jos tilaat kirjan lahjaksi, ja haluat valita toimitusosoitteeksi lahjan vastaanottajan, niin se on mahdollista. Laita laskutustietoihin omat tietosi, ja toimitusosoitteeksi lahjan vastaanottaja. 

Extraa! Jos haluat kirjoittaa lahjan vastaanottajalle jonkun erityisen viestin, tai terveiset, voit ilmoittaa sen tilauksen lisätietoa-osiossa viestin kera. Toteutamme sen mielellämme pienen kortin muodossa.  

Kortti sisältää kuvan vauvakirjassa seikkailevasta pöllöstä, jonka kääntöpuolelle tulee kirjoittamasi terveiset ja nimesi. Kortteja ei ole toistaiseksi muita valikoimassa.