Tilausten toimitus

Toimitamme yhden kirjan tilaukset suoraan pikkupakettina postilaatikkoosi aina kun se on mahdollista, mutta jos toiveenasi on jotain muuta, voit ilmoittaa sen tilauksen lisätietoa-osiossa.

Jos tilauksessasi on enemmän kuin yksi kirja, toimitamme sen automaattisesti lähimpään postiin s-xl-pakettina. Postista riippuen noutopaikka voi vaihdella sen mukaan, minne posti päättää sen toimittaa.
Valitettavasti verkkokaupassamme ei ole vielä mahdollista valita tilauksen toimituspaikkaa tilausvaiheessa, mutta jos haluat paketin jonnekin tiettyyn noutopaikkaan, voit kirjoittaa tilauksen lisätietoa-osioon haluamasi noutopaikan ja sen osoitteen. Muussa tapauksessa se menee lähimpään postiin. 


Tilausten käsittelyaika

Käsittelemme tilaukset yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Joissain tapauksissa kuitenkin juuri ennen viikonloppua tulleet tilaukset käsitellään vasta sunnuntai-illalla, samalla kun käsittelemme maanantai-aamulla lähtevät postit valmiiksi. 

Postiin tilaus menee yleensä seuraavana arkipäivänä siitä, kun olet saanut sähköpostiin vahvistuksen tilauksen käsittelystä. Jos et saa tällaista viestiä, kannattaa tarkastaa myös roskapostikansio. 

Sähköpostimme ei sisällä seurantakoodia, mutta tilauksen kulkua pystyy seuraamaan helposti Oma posti-sovelluksesta ilman meiltä saatua seurantakoodia.

 

Muuta tärkeää 

Jos tilaat kirjan lahjaksi, ja haluat valita toimitusosoitteeksi lahjan vastaanottajan, niin se on mahdollista. Laita laskutustietoihin omat tietosi, ja toimitusosoitteeksi lahjan vastaanottaja. 

Extraa! Jos haluat kirjoittaa lahjan vastaanottajalle jonkun erityisen viestin, tai terveiset, voit ilmoittaa sen tilauksen lisätietoa-osiossa viestin kera. Toteutamme sen mielellämme pienen kortin muodossa.  

Kortti sisältää kuvan vauvakirjassa seikkailevasta pöllöstä, jonka kääntöpuolelle tulee kirjoittamasi terveiset ja nimesi. Kortteja ei ole toistaiseksi muita valikoimassa, mutta jos haluat pelkän yksivärisen valkoisen kortin ilman kuvaa, voit ilmoittaa siitä erikseen.