Pieni rakas-vauvakirja


Markkinoiden paras vauvakirja, joka on hurmannut käyttäjänsä monipuolisuudellaan ja selkeydelläänPieni rakas - Vauvakirja on suunniteltu huolella omiin, sekä toisten kokemuksiin pohjautuen ja se on jo lyhyessä ajassa saanut käyttäjiltään lempinimen Paras vauvakirja!

Kirja on tehty niin, ettei sivuihin tarvitse palata jatkuvasti uudelleen täyttämään eri aikoina tapahtuvia asioita. Suurimman osan sivuista voi täyttää vaikka yhdeltä istumalta. Se tekee juuri tästä vauvakirjasta jopa markkinoiden selkeimmän.

Kirjassa on monipuolisesti erilaisia kysymyksiä ja täytettäviä asioita, mutta kysymykset on muotoiltu "matalan kynnyksen" kysymyksiksi, joihin on helppo vastata, 


Tilaa valokuville on yhteensä monta aukeamaa! Nämä tyhjät, mutta koristellut sivut voi kuitenkin käyttää mihin tahansa haluaakin ja niitä on ripoteltu säännöllisesti eri ikävaiheiden ja kehitysvaiheiden väliin. 

Kirja on näppärän kokoinen, eli ainoastaan hieman suurempi, kuin A5, mutta sivuja on huikeat 158!

Kirjan sisuksen paperi on laadukasta 140g mattapaperia, johon on kiva kirjoittaa, ja kirjassa on kovat kannet, sekä kestävä lankasidonta. Painatuksessa käytetään suomalaista ympäristömerkittyä painotaloa, joten kirja on myös 100% suomalainen ja ekologinen valinta.


Vaikka kirja on hyvin laaja, niin asiat on laadittu järjestelmällisesti ikäjärjestykseen. Siksi moni sanookin tämän olevan paras vauvakirja, mihin on koskaan törmännyt. Klikkaa asiakaspalautteisiin täältä.