Pieni rakas-vauvakirja

Markkinoiden monipuolisin vauvakirja,  joka on hurmannut käyttäjänsä ihanalla ja modernilla tyylillään

Pieni rakas - Vauvakirja on suunniteltu huolella omiin, sekä toisten kokemuksiin pohjautuen ja se on jo monen käyttäjänsä mielestä juuri se vauvakirja, jota on aina toivonut ja etsinyt. Hyvin monessa asiakaspalautteessa korostuu: "Vihdoinkin joku on tehnyt tällaisen, tämä on paras vauvakirja ikinä!" 

Kirja on suunniteltu niin, ettei sivuihin tarvitse palata jatkuvasti uudelleen täyttämään eri aikoina tapahtuvia asioita. Suurimman osan sivuista voi täyttää vaikka yhdeltä istumalta ja asiat etenevät järjestelmällisesti ikäjärjestyksessä. Juuri se tekee tästä vauvakirjasta markkinoiden selkeimmän.

Vaikka kirjassa on pureuduttu lähes pienimpiinkin asioihin, ja täytettäviä asioita on laajasti, niin se on silti säilyttänyt järjestelmällisen luonteensa. 

Kysymykset on muotoiltu matalan kynnyksen kysymyksiksi, joihin on helppo vastata, mutta tilaa on halutessaan myös pidemmillekin tarinoille. Kirjan suunnittelussa on satsattu nykyaikaisiin tarpeisiin, joten valokuville on jätetty reilusti tilaa.

Nämä tyhjät, mutta koristellut sivut voi kuitenkin käyttää mihin tahansa haluaakin ja niitä on ripoteltu säännöllisesti eri ikävaiheiden ja kehitysvaiheiden väliin. 


Kirja on näppärän kokoinen, eli ainoastaan hieman suurempi, kuin A5, mutta sivuja on huikeat 158!

Kirjan sisuksen paperi on laadukasta 140g mattapaperia, johon on kiva kirjoittaa, ja kirjassa on kovat kannet, sekä kestävä lankasidonta. Painatuksessa käytetään suomalaista ympäristömerkittyä painotaloa, joten kirja on myös 100% suomalainen ja ekologinen valinta.


Jos haluat tietää, miksi tämä on yhä useamman mielestä juuri se paras vauvakirja, niin klikkaa asiakaspalautteisiin täältä.