Pieni rakas-vauvakirjan kuvagalleria


Tervetuloa katsomaan ja ihastumaan!

Pieni rakas-vauvakirjan kansi on neutraalin värinen ja hillitty. Kannessa oleva ihana pöllöperhe seikkailee käyttäjiensä mukana eri kehitysvaiheissa kirjan loppuun saakka.
 

Aukeama, jossa vanhemmat voivat kertoa yhteisestä taipaleestaan. Viereiselle sivulle mahtuu halutessaan vaikka valokuvia.


Sukupuun täyttämisessä ei tarvitse tuskailla, koska se on erittäin helppo täyttää. Tämä puu on myös muotoilunsa puolesta luova ja kekseliäs, sillä saat taltioitua tärkeimpien esivanhempien nimet sydämen sisään. 🤎

Täytettävät sivut isovanhemmille

Yleisön toiveesta tässä kirjassa on myös isovanhemmille omat täytettävät sivut. Mikä onkaan sen ihanampi muisto lapselle, kuin isovanhempiensa omalla käsialalla juuri lapselle osoitetut vastaukset. Näitä vastauksia voi lukea ja ihastella vielä vuosienkin päästä! 


Miltä elämä näytti ennen raskautta? Siitä voi kertoa halutessaan vaikka kuvien muodossa.


Alkuraskauden täytettävät sivut

Odotusajasta löytyy myös tyhjiä sivuja, joihin voi kirjoittaa raskausajan kuulumisia, tai laittaa valokuvia. Lisäksi aukeamat, joissa voi kertoa ensimmäisestä ja toisesta ultrasta. 


Syntymästä kertova aukeama, sekä tilaa ensimmäisille kuville ja tunnelmille.Ensimmäisiä kohtaamisia, sekä tilaa myös ensimmäisille valokuville kohtaamisista. Ensimmäinen kylpy

Aukeaman toisella sivulla saa jatkaa muistojen kirjoittamista ensimmäisistä päivistä ja viikoista. Sivun saa myös halutessaan täyteen esimerkiksi söpöillä valokuvilla!


Ruokailuun liittyen on myös laaja ja kattava aukeama, johon voi kirjata vauvasta taaperoon saakka eri vaiheita.


Aukeama nukkumiseen liittyen
Kasvunseuranta-taulukko
Kehityksen seuranta

Tässä vauvakirjassa on erittäin laaja kehityksenseuranta, joka on osioitu selkeästi aihealueittain. Puheenkehitykselle on lisäksi ihan oma aukeamansa, jossa on myös Sinä-Suomi-Sanakirja!


Aukeama terveyteen liittyen

***


Aukeama hammasterveyteen liittyen, sekä hammastaulukko

Hammastaulukon alapuolelle on jätetty tilaa, joten sinne saa halutessaan vaikkapa valloittavan kuvan ensimmäisestä hammashymystä.


Ulkoilusta aukeama


Yhteenveto pikkuvauva-ajasta

Vauva-ajan luonteesta ja kohokohdista on oma täysin erillinen aukeamansa, ja myöhemmin kirjassa on myös taapero-ajalle oma! Yleensä mieltymykset ja luonne vähän muuttuvat, kun lapsi kasvaa, joten tässä kirjassa ei tarvitse miettiä, onko tieto jo vanhentunutta vauvan ollessa vain vähän vanhempi.


Vuodenajat

Erittäin tykätty asia on se, ettei vuodenaikoja ole otsikoitu juuri ensimmäiselle vuodelle, vaan niitä voi täyttää milloin tahansa. Jokaiselle vuodenajalle löytyy oma aukeamansa.


Aukeama jouluun liittyen

Jouluun liittyvässä aukeamassa on myös huomioitu, että sitä voi täyttää milloin tahansa, eikä ainoastaan ensimmäisenä jouluna.


Aukeama muistoille


Jokaiselle ikävuodelle (1-7) löytyy näppärä aukeama, johon saa kirjata lapsen lempiasioita, kuvan ja muita tietoja

Sen lisäksi jokaisen ikävuoden jälkeen on tyhjä aukeama, johon saa kirjoittaa, tai laittaa kuvia.


Ensimmäinen syntymäpäivä


Aukeama tahtoiästä
Kyselyvaiheen aukeama

Mikä ihana ikävaihe, kun lapsi kiinnostuu asioista ja voisi kysellä loputtomasti. Kyselyikä on tärkeä kehitysvaihe, ja mikä parasta: tässä vauvakirjassa siitäkin saa kirjattua ihania muistoja!

Kehityksen seuranta vanhemmalle lapselle

Jo entuudestaan laaja kehityksenseuranta jatkuu vielä kirjan lopussa, kun sieltä löytyy vähän vanhemmalle lapselle erillinen sivu. Tähän aukeamalle saa taltioitua myös nimikirjoituksia eri ikävuosina.


Kirjan viimeisellä sivulla on myös paikka, jossa vanhemmat voivat kirjoittaa lapselleen kirjeen.